Reimagining a Peninsula Estate

After purchasing a charming 1920’s home on an idyllic property in the Peninsula, our clients called in Niche Interiors and Andrew Mann Architecture to reimagine the space for their growing family. Andrew’s team improved the flow of the house, opening it up to the outdoors and bringing in more natural light, as well as adding more contemporary touches throughout. We gave our adventurous clients a dose of drama in the foyer with peacock lacquered walls, charcoal grey ceilings, and a statement ombre console.

woodside interior design decorating
Formal Entry ‘After’
Formal Entry ‘Before’

A new wall of windows and doors opens up the living/dining room to the expansive meadow views. Chevron floors add character and grey and white paint gives the space a fresh and airy feel.

Atherton interior designer
Living Room ‘After’
Living Room ‘Before’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *